Termeni si conditii

Pozele si informatiile de pe acest site au caracter informativ.

Pretul produselor poate varia in functie de material, culoare, finisaje. Produsele afisate pe site nu sunt disponibile din stoc. Se realizeaza la comanda conform cu specificatiile destinatiei.

Personal Packing System nu poate fi facuta raspunzatoare pentru utilizarea de catre dvs. a acestui site, pentru eventuale disfunctionalitati aparute pe site legate de produsele, serviciile si informatiile pe care le contine sau le ofera prin intermediul site-ului.

Ne rezervam dreptul exclusiv de a anula sau de a refuza orice comanda. Informatiile din acest site sunt prezente sub rezerva erorilor de editare in ce priveste continutul, omiterea preturilor, pret incorect, erori de editare, de dimensiune, informatii neactualizate, modificarea procedurilor etc.

Pentru o informare completa asupra produselor si preturilor, va rugam sa va adresati consilierilor de vanzari.

Personal Packing System isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage oricand informatii de pe mobila.personalpackingsystem.ro.

Va recomandam sa verificati periodic site-ul pentru a fi la curent cu actualizarile facute. Utilizarea de catre dvs a site-ului echivaleaza cu acceptarea conditiilor de utilizare.